Finále Královéhradeckého poháru 2019

O víkendu 23. a 24.3. se hrály v Česticích finálové turnaje Královéhradeckého poháru. V sobotu hrály ženy, vítězem se stalo družstvo TJ Sokol Plotiště nad Labem. Podrobné výsledky jsou ve VISu na adrese http://www.cvf.cz/souteze/soutez/?soutez=HK-Z. Nejlepší nahrávačkou byla vyhlášena Ivana Burešová z DTJ, smečařkou Barbora Kuťáková z Třebechovic a nejvšestrannější hráčkou Renata Jelínková z Plotišť.

Nedělního turnaje mužů se zúčastnila pouze tři družstva, družstvo čtvrté, junioři TJ Slavia Hradec Králové, se omluvilo, protože je v přípravě na kvalifikaci o juniorskou extraligu. Z tohoto důvodu byl stanoven systém na tři hrané sety a protože tento systém VIS nezná a výsledky tedy ve VISu nejsou, uvádíme je zde:

Stěžery – Chleny 3:0, – VK HK B 2:1

VK HK B – Chleny 2:1

Vítězem se tedy stalo družstvo  Sokola Stěžery s poměrem setů 5:1, druhý VK Hradec Králové B (3:3) a třetí Sokol Chleny (1:5).

První dvě družstva v každé kategorii postupuji do finále společné soutěže s Pardubickým krajem, které se uskuteční v Česticích ve dnech 6.4. (ženy) a 7. 4. (muži).

Updated: 25.3.2019 — 10:08
Královéhradecký krajský volejbalový svaz © 2017 Administrace