Královéhradecký pohár 2021

V hale hradecké Slavie proběhl ve středu 17.11. finálový turnaj  Královéhradeckého poháru pro rok 2021. Pohár se kvůli anticovidovým opatřením nemohl uskutečnit v obvyklém termínu, tedy v první čtvrtině roku, nicméně toto náhradní řešení bylo všemi zúčastněnými hodnoceno  pozitivně.

Turnaj žen hrála čtyři přihlášená družstva, a to Sokol Třebeš, DTJ Hradec Králové, Sokol Stěžery a Sokol Smiřice a po výsledcích:

Třebeš – Smiřice 2:0, – DTJ 2:0, – Stěžery 2:1,

Stěžery – Smiřice 2:0, – DTJ 0:2,

DTJ – Smiřice 1:2

vyhrála Třebeš (viz snímek) před Stěžerami, DTJ a Smiřicemi, když o pořadí na druhém a třetím místě rozhodl až poměr míčů. Nejlepší nahrávačkou byla vyhlášena Sabina Adamírová z Třebše, smečařkou Jana Potočná ze Stěžer a nejvšestrannější Hráčkou Lucie Klímová z DTJ.

Z turnaje mužů se na poslední chvíli odhlásil Jičín a hrála tedy jen tři družstva, tj. Sokol Chleny, Sokol Stěžery a Slavia Hradec Králové kadeti. Výsledky:

Chleny – Slavia 3:0, – Stěžery B 3:0,

Slavia – Stěžery 2:1

určily konečné pořadí Chleny (viz snímek), Slavia a Stěžery. Nejlepším nahrávačem byl vyhlášen Oldřich Obermajer ze Stěžer, smečařem Jan Holubec z Chlen a nejvšestrannějším hráčem Petr Kozlík ze Slavie.

Do konce roku bude vyhlášen Královéhradecký pohár na rok 2022, který se snad už odehraje včetně společné nadstavby s krajem Pardubickým.

 

Updated: 19.11.2021 — 8:20
Královéhradecký krajský volejbalový svaz © 2017 Administrace