Pozvánka na mezinárodní akce v Hradci Králové duben/červenec

Vážení volejbaloví přátelé,

 

za oddíl volejbalu TJ Slavia Hradec Králové vám s radostí oznamujeme, že jsme se stali pořadateli mezinárodních volejbalových akcí, které se uskuteční v následujících měsících v hale TJ Slavia v Hradci Králové. První z akcí je dubnová kvalifikace na Mistrovství Evropy žen do 19 let, která se uskuteční od 8. do 10. dubna 2022. Tato víkendová akce rozhodne o postupujícím na Mistrovství Evropy žen do 19 let a kvalifikačního turnaje v Hradci Králové se zúčastní domácí tým České republiky a týmy Španělska, Srbska a Belgie.

 

Druhá akce, Mistrovství Evropy žen do 17 let, se uskuteční v červenci, konkrétně 16. – 22. 7. 2022. Mistrovství Evropy bude odehráno v Hradci Králové a v Prostějově, na Slavii se odehraje jedna základní skupina, druhá skupina a finálové boje se budou konat v Prostějově. Týmy hrající královéhradeckou skupinu budou známy začátkem května po dohrání všech kvalifikačních kol k této akci.

 

Obě mezinárodní akce jsou pro oddíl volejbalu velkou výzvou, při které si můžeme vyzkoušet pořádání velkých akcí, nahlédnout do zákulisí mezinárodní sportovní akce a poskytnout nejen hradeckým volejbalistům, volejbalistkám a sportovní veřejnosti v regionu evropský volejbal. Považujeme to také za přínos pro volejbalovou mládež na Slavii a v regionu, která může být součástí takové akce a měla by být motivací pro jejich další volejbalové kroky.

 

Proto vás všechny volejbalové nadšence srdečně zveme na první z akcí, na kvalifikaci ME žen do 19 let, která se koná druhý dubnový víkend. Hrací dny jsou od pátku 8. 4. do neděle 10. 4. a utkání začínají vždy v 16 a 19 hodin. Domácí reprezentantky se všechny dny představí ve večerním utkání od 19:00. Budeme se na vás těšit na Slavii! 

 

Vstupenky půjde lze zajistit na místě a pro děti bude vstupné zdarma.

 

Tým TJ Slavia Hradec Králové volejbal

 

Updated: 21.3.2022 — 12:48
Královéhradecký krajský volejbalový svaz © 2017 Administrace