Zimní pohár Východočeské oblasti

V neděli 16.4. byly v pouchovské hale odehrány finálové turnaje Zimního poháru Východočeské oblasti v kategoriích žen i mužů.

Kategorie žen byla poznamenána neúčastí družstva VK Choceň, které se z účasti omluvilo až v sobotu večer a přes snahu vedoucího soutěže se už nepodařilo najít náhradu. Hrálo se tedy na tři hrané sety a po výsledcích:

Slatiňany – DTJ HK 2:1, – Pouchov 2:1

DTJ HK – Pouchov 2:1

zvítězil Spartak Slatiňany před DTJ Hradec Hradec Králové a Pouchovem. Nejlepší smečařkou byla vyhlášena Adéla Picpauerová ze Slatiňan, nahrávačkou Kateřina Kopecká  z DTJ a nejvšestrannější hráčkou Zuzana Moravcová z Pouchova.

Spartak Slatiňany

V kategorii mužů po výsledcích:

Malšovice – Pardubičky 2:1, – Stěžery 2:0, – Hlinsko 2:1,

Pardubičky – Stěžery 2:1, – Hlinsko 1:2

Stěžery – Hlinsko 2:0

zvítězil Sokol Malšovice před TJ Pardubičky, Sokolem Stěžery a SKO Hlinsko. Nejlepším smečařem byl vyhlášen Martin Jícha z Pardubiček, nahrávačem Matěj Pilař z Hlinska a nejvšestrannějším hráčem Pavel Zeiner z Malšovic.

Sokol Malšovice

Všechna družstva dostala diplomy, první tři družstva a vyhlášené hráčky a hráči poháry a družstva vítězná si odvezla poháry putovní. První tři družstva obdržela jako věcnou cenu mísu s řízečky připravenou restaurací Slávka.

Poděkování patří Královéhradeckému kraji za finanční podporu akce a dále všem, kdo se na organizaci a přípravě podíleli, v první řadě vedoucímu soutěže a také předsedovi TJ Slavia, který zajišťoval poháry a ceny pro vítěze.

Updated: 18.4.2023 — 9:17
Královéhradecký krajský volejbalový svaz © 2017 Administrace