Projekt Benjamínci chlapci

Projekt krajského volejbalového svazu „Benjamínci“, který běží již třetím rokem, začíná přinášet ovoce v podobě lepší volejbalově technické vybavenosti hráčů letošních krajských reprezentací. Tento nárůst kvality je jistě výsledkem dlouhodobé práce v klubech a projekt „Benjamínci“ nabízí technickou nadstavbu, kterou si děti přináší zpět do klubů. V každém případě by to bez této spolupráce nebylo možné a velice si jí vážíme.

Důležitou součástí je také konfrontace s hráči z celého kraje, která je motivuje k lepším výkonům.

Nadále bychom byli rádi, kdyby na kempy jezdilo minimálně 20 kluků, nejlépe s trenéry, se kterými bychom si mohli vyměňovat zkušenosti a novinky techniky volejbalu. Vývoj volejbalového učení jde stále dopředu a naším cílem je se co nejvíce snažit tento vývoj posouvat do klubů a tím zvyšovat kvality trenérů, tréninků a hráčů.

Z tohoto pohledu je zřejmé, že ze spolupráce klubů a projektu „Benjamínci“ může profitovat jak klub, tak i krajská reprezentace a volejbal obecně. V případě shodného pohledu věřím, že budoucnost přinese ještě větší spolupráci co do kvantity, ale hlavně do kvality.

Tomáš Erben – trenér Benjamínků KKVS

Updated: 7.12.2023 — 20:01
Královéhradecký krajský volejbalový svaz © 2017 Administrace