Finále Královéhradeckého poháru

V sobotu 6.4. byly na třech hřištích třebešské haly odehrány finálové turnaje v ženské i mužské kategorii. V ženách vyhrál Sokol Třebechovice pod Orebem před Sokolem Pouchov, DTJ Hradec Králové a VK AUTO ŠKODA Kvasiny, v mužích loňské vítězství obhájil Sokol Malšovice před Sokolem Stěžery, Sokolem Třebeš B a Jiskrou Hořice. První dvě družstva obou kategorií postoupila do finále společné s Pardubickým KVS. To se sice hraje v den, na který bylo plánováno, tedy 14.4., ale nikoliv ve Chvaleticích, ale v Chocni.

Všechna družstva obdržela diplomy, první tři potom také pohár a věcnou ceny – miniřízečky z restaurace Slávka.

Vyhlášení proběhlo také v individuálních kategoriích nejlepší nahrávačka  (Kateřina Kopecká z DTJ) resp. nahrávač (Zdeněk Poddaný z Malšovic) nejlepší smečařka (Gabriela Horáková z Třebechovic), resp. smečař (Libor „Liborek“ Pavlišta z Třebše) a nejužitečnější hráčka (Emilia Drnaková z Pouchova), resp. nejužitečnější hráč (Theodor Lukáš ze Stěžer), všichni jmenovaní obdrželi poháry.

Poděkování patří Královéhradeckému kraji za podíl na financování, všem družstvům za férové vystupování, vedoucímu soutěže za pečlivou organizaci, mladým rozhodčím finálového turnaje a – hlavně, že se nikomu nic nestalo!

 

Updated: 7.4.2024 — 14:27
Královéhradecký krajský volejbalový svaz © 2017 Administrace